Advertisement

Duyarlı Reklam Alanı

Apex Legends™ Tavsiye Oyunlar #8


"Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Apex Legends, ücretsiz bir Battle Royale oyunudur. Titanfall evreninde geçen oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 4 Şubat 2019'da piyasaya sürüldü. Kısa bir süre içinde 10 milyondan fazla indirme ve 1 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde etti."

Oynayış


"Apex Legends, kahraman nişancı konseptini benimseyen bir Battle Royale oyunudur ve Titanfall 2'deki olaylardan 30 yıl sonrasında geçmektedir. Oyundaki temel farklardan biri, Efsaneler adı verilen kahraman karakterlerin varlığıdır. Bu Efsaneler, Ofans, Savunma, Destek ve Rekon gibi farklı rollerde yer alan benzersiz yeteneklere sahip karakterlerdir.

Oyuncular, iki veya üç kişilik takımlar halinde bir araya gelirler. Her oyuncu, diğer oyunculardan farklı bir Efsane seçer ve her maçta 20 takım birbirleriyle rekabet eder. Oyun, bir dropship ile haritanın üzerinden geçerek oyuncuları belirli bir noktaya bırakır. Takımlar, haritada silahlar, cephane ve diğer ekipmanlar için araştırma yaparken aynı zamanda haritanın daralan güvenli bölgesinde kalmaya çalışırlar.

 

Bir oyuncu yaralanırsa, takım arkadaşlarından biri onu kurtarmak için çaba harcamalıdır. Eğer oyuncu yaralanmadan dolayı sağlık bitimine ulaşırsa, oyundan elenir ve diğer oyuncular bu oyuncunun ekipmanlarına erişebilir. Ancak, takım arkadaşları oyuncunun pankartını alıp Spawn Beacon'a götürürse, oyuncu belirli bir süre içinde yeniden canlandırılabilir.

 

Apex Legends, takım arkadaşlarıyla sesli iletişime ek olarak, silahlar, rakipler veya ralli noktaları gibi harita özelliklerini pingleme imkanı sağlayan bağlamsal tek tuşlu iletişime de sahiptir."

Yorum Gönder

0 Yorumlar