Advertisement

Duyarlı Reklam Alanı

God of War™ - Tavsiye Oyunlar #5




"God of War" serisinin devamı olan bu oyun, Kratos'un yeni bir diyara, yani İskandinav diyarına adım atmasını konu alıyor. Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçmiş olan Kratos, artık İskandinav Tanrıları ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşamaktadır. Ancak, bu yeni dünyada hayatta kalmak için savaşmak ve oğluna da bu acımasız dünyada nasıl ayakta kalacağını öğretmek zorundadır.

Kratos, ikinci bir şans yakalamış bir baba olarak karşımıza çıkıyor. Oğlu Atreus'un akıl hocası ve koruyucusu olarak, tehlikeli bir dünyada ilerlerken aynı zamanda kendi öfkesini bastırmak ve kontrol etmek zorundadır. Bu, onun için bir tür başka bir savaştır.

Oyun, Kratos'un bu kez daha karanlık ve dizginsiz bir dünyada korkutucu yaratıklarla karşı karşıya gelmesini anlatıyor. Olimpos'tan ayrılarak Viking öncesi İskandinav kültürünün amansız ormanlarına, dağlarına ve mağaralarına gelen Kratos, yeni bir panteona ve farklı bir diyara adım atmış oluyor.

God of War™ serisini simgeleyen ruhu koruyan yeni bir ana silah ve kabiliyetlerle, oyuncuları şiddetli mücadelelerin içine sokan bu oyun, Kratos'un İskandinav yaratıkları panteonuyla yüzleştiği göğüs göğüse kanlı çatışmalar sunuyor. Omuz üstü kamera açısı, aksiyonu daha da vurgulayarak oyunculara etkileyici bir deneyim sunuyor.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Burada yazılanlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan hiç bir şekilde Ahmeturper.com sitesi sorumlu tutulamaz.

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...